DM 2017

Dobermann

En Race til sport, avl og familien - intelligent og udfordrende

DM 2017

DDK´s Danmarksmesterskab 2017, blev i år afholdt af vores Gruppe i Thy.

14 hunde var tilmeldt, vi havde 7 IPO lll prøver, 2 IPO ll prøver, 2 IPO l prøver, 1 UPr. l prøve, 1 Beg.AB og 1 Beg.B.

Dommer var Erik Søndersø Ahrends, figuranter var Martin Hasager og Jesper Bach-Pedersen.

Som sporlæggere havde vi Jan Starch, Mikael Jensen og Hans Hansen.

Prøveleder var Lars Christian Andersen.

Vi havde Pia Jepsen i køkkenet både fredag og lørdag, så vi ikke gik sultne hjem, med god gammeldaws mad.

Vi startede fredag d. 6 oktober med baneprøvning fra kl. 12 og de fleste hundefører kom deromkring. De vidste alle hvad de ville træne og fandt ud af og gå sammen og hjælpe hinanden. Senere på eftermiddagen kom Erik Ahrends og der blev lavet væsenstest på de fremmødte hunde.

Kl 19 havde vi fællesspisning, der var 25 tilmeldt. Vi startede med og lave lodtrækning til B & C. Vi havde lavet lodtrækningen på mødepræmierne, så man trak sin mødepræmie med et tal i bunden. Derefter spiste vi rigtig god mad, tarteletter med høns i asparges, lidt forskelligt kød med petitkartofler og flødekartofler, ostebrød, salatbar og til slut hjemmelavet Daim islagkage. Tror ikke der var nogen som gik sultne hjem.

Lørdag morgen startede vi kl 6.45 med morgenmad, og omkring 7.30 kørte vi ud på sporerne. På sporerne blev der igen trukket lod, der var blevet lavet to sporgrupper til IPO lll.

Sporarealerne var sort jord med et par enkelte spirer og det voldte desværre en del problemer for mange af hundene. Desuden regnede det lidt og det gjorde jo heller ikke opgaven nemmere. Men en IPO III, to IPO I og en Beg.AB kom igennem.

I lydighedsdelen blev der vist rigtig flot hundearbejde, ligeledes i gruppe C. Figuranterne lavede et super arbejde og dagen sluttede ved 17.00 tiden.

Pokal overrækkelsen kom derefter, ja der var jo desværre en del pokaler i overskud, da der kun var 5 hundefører som bestod hele prøven.

Stort tillykke til :

Teres Hjalmarsson/Perfect Match vom Ferrenberg/IPO III/Danmarksmester 2017

Maria Edlefsen/Black Ballerina Freya/IPO I/Danmarksmester 2017

Lisa Bøilerehauge/Brown Chief Cora/UPr. l/Danmarksmester 2017

Louise Jensen-Agerkilde/Brown Chief Coi/Beg.AB/Danmarksmester 2017

Ann-Christina Jensen/Citta vom OldenburgerLand

BP.B/Danmarksmester 2017

Pokal Bedste Gr. A: Teres Hjalmarsson/Perfect Match vom Ferrenberg

Pokal Bedste Gr. B: Ann-Christina Jensen/Citta vo Oldenburgerland

Pokal Bedste Gr. C: Maria Edlefsen/Black Ballerina Freya

Vi havde fået lavet en speciel pokal til dette års DM som hed UPS, den fik Tom Hansen, da hans hund havde lidt problemer med at holde helt tæt under lydighedsprogrammet.

Vi fik afsluttet vores DM i Gruppe Thy og vil i den forbindelse takke alle vores sponsorer for at støtte vores arrangement, med flotte præmier til deltagerne og økonomisk støtte til hele det store arrangement.

Ligeledes vil vi herfra Gr. Thy takke de deltagende hundefører for at udvise den helt rette ånd til dette arrangement, det gør det virkelig til en fornøjelse at være arrangør for så stort et arrangement, denne ånd måtte gerne smitte af på resten af vores lille klub, her så vi hunde og hundefører fra hele landet samarbejde omkring baneprøvningen om fredagen, om lørdagen forløb alt gnidningsfrit, så et stort tak til hundeførerne for at vise den rette sportsånd, denne må vi endelig ikke glemme.

DDK Gr. Thy Maria Edlefsen og Lars Christian Andersen