Tysk Mesterskab 2016

Dobermann

En Race til sport, avl og familien - intelligent og udfordrende

Fra en dansk deltager ved det tyske mesterskab 2016

Så har Ayden og jeg deltaget i vores første tyske mesterskab nogensinde og sikke en oplevelse..

Vi rejste tirsdag aften og ankom i Heilbronn onsdag middag, så var det bare at pakke ud og slappe af. Torsdag kørte vi ud og så stadion, det var super fine forhold faktisk lige så flot som til VM.

Fredag var der baneprøvning, jeg plus de 2 andre Henry Wagner og Kerstin Bock som stillede for abt Nord, havde en halv time til baneprøvning. Gerda Winther, Lene Andersen og John Andersen plus Kerstins mand hjalp til at vi alle kom fornuftigt igennem. Bagefter så vi udvælgelsen af figuranter, vi så 3 figuranter løbe og 4 prøvehunde. Dommerne prøvede figuranterne af og valgte til sidst de 2 bedste ud til at løbe, henholdsvis det korte og det lange og sikke fortrinlig arbejde de lavede!

Lørdag gik det løs med spor, sporene var super flot lagt, men underlaget utrolig svært og ikke noget som Ayden og jeg har prøvet før, men vi kæmpede os igennem til 76 point med en mistet genstand. Søndag var vi inde på stadion og der gik det så løs med B og C, med en mistet fremadsendelse blev det til 82 point. Så kom vi til C som er Aydens og min ynglingsdisciplin og hun lavede simpelthen det flotteste gruppe C, desværre blev det ikke ordentligt betalt fra dommeren han kvitterede med sølle 88 point. Alt i alt har det været en super fed oplevelse og vi tager afsted igen næste år..

 

Med venlig hilsen Pernille Marie Nielsen og Brown Chief Ayden